Bakgrund

Lönnen i Kallinge

Barnomsorg i liten grupp med stort hjärta

 

Kom och besök Lönnen!

 

Telefon:

076-346 62 76

 

Mail: ulrika@lonnenikallinge.se

Om Lönnen och mig

 

Jag som driver Lönnen heter Ulrika Henningsson. Mitt största intresse i livet är barn och deras välbefinnande. Min tanke är att ett barn som mår bra lär sig nya saker och utvecklas hela tiden.

Barn behöver och förtjänar att bli sedda, hörda och accepterade för de unika individer som de faktiskt är och jag tror att det finns fantastiska möjligheter till just detta i den lilla gruppen med god sammanhållning.

 

Så fort jag fick höra talas om att enskild pedagogisk omsorg fanns kände jag att det passade mig och mina värderingar ypperligt. Barnskötarutbildning, utbildning i livsmedelshantering och kurs i hjärt- och lungräddning för barn, var ett steg på vägen. Det andra var att anpassa vårt hem för att kunna ta emot flera barn på ett säkert och inspirerande sätt.

 

Förutom barnskötarutbildning har jag en utbildning som ekonom samt flerårig erfarenhet inom föreningslivet av att instruera barn och ungdomar. Dessutom har jag två egna barn som har lärt mig oerhört mycket. Om livet, närvaro, humor och tillit.

 

Jag hoppas på många trevliga och spännande möten med barn och föräldrar.